News

Tom Ford, responsabil de look-ul lui Daniel Craig in noul film din seria James Bond!

Scris de Christian Stan

Noul film din seria James Bond, „Skyfall”, va avea premiera in cinematografe in luna noiembrie, iar agentul 007 arata impecabil prin aportul lui Tom Ford, designerul creand cateva costume speciale pentru aceasta pelicula.

Este de stiut faptul ca niciun alt designer din lume nu face costume barbatesti mai bine decat Tom Ford, astfel ca producatorii noului film din seria James Bond au apelat la acesta pentru a-si pune semnatura asupra costumelor pe care agentul 007 le va purta in noua productie.

Tom Ford a creat peste 20 de costume la comanda pentru Daniel Craig, la un pret speculat de 10.000 de dolari costumul.

„James Bond este o figura legendara si a trebuit respectat un anumit stil: un gentleman englez, imbracat impecabil. Ne-am dorit costume care sa-i scoate in evidenta formele corpului, costume care sa se miste odata cu el.  Am facut mai multe probe pana cand am descoperit masura ideala pentru Daniel, iar toata lumea a fost multumita. Am apelat la Tom Ford, care a creat costumele la comanda. Sunt exceptionale. Materialele sunt incredibile. Aceste costume sunt indestructibile. Orice s-ar intampla, Daniel se ridica, iar costumul arata impecabil. Toate costumele din acest film sunt realizate manual, la comanda si am reusit sa-i imprimam personajului un look modern, adecvat anului 2012”, declara Jany Temime, designerul de costume de la „Skyfall”.

Odata cu noua serie James Bond, brandul Omega va lansa o colectie de ceasuri in serie limitata, Seamaster Planet Ocean 600M Skyfall, intr-o serie limitata de 5007 de exemplare.

Scrie un comentariu