Cinenews

Daniel Craig, fara memorie si atacat de extraterestrii

Scris de Alexandru Manea

Daniel Craig interpreteaza rolul unui barbat care isi pierde memoria si ajunge intr-un oras al secolului al XIX-lea din Arizona. Localitatea este atacata de extraterestrii iar localnicii sunt rapiti unul dupa celalalt.

1873, Arizona. Un strain (Daniel Craig), care si-a pierdut memoria si nu-si mai aduce aminte nimic legat de trecutul sau, ajunge, in ratacirile lui, in Absolution, un orasel din mijlocul desertului.

Singurul indiciu legat de trecutul sau este o catusa pe care o are legata la o mana. Va descoperi rapid ca locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu orice strain si ca nimeni nu face vreo miscare fara ordinul temutului colonel Dolarhyde (Harrison Ford). Este un oras care isi duce existenta in frica.

Dar Absolution este pe cale sa traiasca o frica pe care nu va avea cum s-o inteleaga in ziua cand orasul va fi atacat de pradatori veniti din spatiu. Miscandu-se extrem de rapid si aruncand cu fascicule de lumini orbitoare, invadatorii incep sa rapeasca unul cate unul locuitorii oraselului. Va fi cea mai grea infruntare pe care orasul a trait-o vreodata.

Se pare ca singura speranta de salvare este acum strainul pe care la inceput l-au respins cu totii. Pe masura ce pistolarul incepe sa-si aduca aminte cine e si pe unde a umblat pana acum, isi da seama ca detine un secret care ar putea fi singura sansa a orasului de a lupta impotriva monstrilor extraterestri.

Cu ajutorul misterioasei Ella (Olivia Wilde), strainul organizeaza un grup de actiune, din care fac parte cei care ii stateau impotriva inainte de invazie – oraseni, Dolarhyde si baietii lui, proscrisi si razboinici apasi.

Strans uniti impotriva unui inamic comun, acestia se pregatesc pentru un tur de forta epocal, totul cu un singur scop: supravietuirea.

In regia lui Jon Favreau si cu o distributie formata din: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde si Sam Rockwell, thrillerul de actiune Cowboys & Extraterestri / Cowboys & Aliens va putea fi vizionat incepand de vineri, 26 august, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Scrie un comentariu