Stiri Interne

Daniel Buzdugan i-a invatat pe greci cu muzica romaneasca

Scris de Administrator

Aflat in vacanta in Grecia, Daniel Buzdugan a povestit ca a petrecut pana in zori de zi alaturi de cativa greci, avand pe fundal muzica romaneasca a unor artisti autohtoni precum Delia, 3SE, Inna sau Andra!

daniel-buzdugan-grecia1

Daniel Buzdugan se afla deja de ceva vreme in vacanta in Grecia, mai exact pe Insula Creta. Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu gestul frumos facut de ziua mamei sale, despre care puteti citi AICI, Buzdu a bifat azi noapte o petrecere de pomina.

Dupa cum el insusi a povestit pe pagina lui oficiala de Facebook, Buzdugan s-a imprietenit acolo cu cativa tineri greci care studiaza medicina la Iasi. Impreuna, au petrecut pana dimineata si au ascultat muzica romaneasca a unor artisti precum Delia, 3SE, Inna sau Andra, dar si muzica populara.

„Ieri am organizat ad-hoc o petrecere romaneasca cu niste studenti greci, in ultimul an la medicina la Iasi. I-am intalnit, de fapt ei m-au abordat la o terasa in pitoreasca localitatea Mochlos (Creta). Auzind ca vorbim romaneste ne-au intrebat de unde suntem, cand le-am zis de Iasi, s-au bucurat foarte tare si am petrecut pana la 3 dimineata cu muzica romaneasca de pe YouTube: populara, Inna, Andra, 3SE, Delia”, a scris Buzdugan pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu