Stiri Interne

De la televiziune direct pe linia de tramvai! Cum a ajuns Dani Otil vatman la Cluj

Scris de Administrator

Pasionat al senzatiilor tari si al sporturilor extreme, pe Dani Otil te poti astepta sa-l intalnesti aproape oriunde. Insa de pe motor pana pe sina de tramvai, in rolul de vatman, e totusi cale lunga!

dani-otil-vatman

Cutreiera muntii si locuri greu accesibile cu motorul, in cadrul concursurilor si antrenamentelor de enduro si e mare fan al sporturilor pe apa, asa ca pe Dani Otil te poti astepta sa-l intalnesti aproape oriunde. Clujenii insa au avut parte de o surpriza de zile mari atunci cand, in urma cu 2 zile, l-au zarit pe haiosul matinal in locul vatmanului, pe linia unui tramvai din oras. Totul s-a intamplat in cadrul preselectiilor X Factor de la Cluj, acolo unde cei doi prezentatori ai supershow-ului cauta urmatorul superstar al Romaniei.

dani-otil-vatman1

Cum anul acesta, X Factor inseamna „mai mult decat voce”, Razvan si Dani cauta concurenti in cele mai diverse locuri. Astazi, caravana X Factor se afla la Iasi, la Mall Palas, acolo unde alaturi de Madalina Lefter cauta cei mai talentati concurenti.

Cei care nu au reusit sa se inscrie la casting, pot veni la panoul X Factor, cea mai noua modalitate de selectie a viitorilor concurenti, locul in care oricine isi poate face poze sau isi poate testa profilul de X Factor.

De la Iasi, caravana X Factor porneste catre Galati, unde pe 5 iunie le da intalnire moldovenilor la Hotel Faleza by Vega, incepand cu ora 09:00, pentru ca prima faza a auditiilor sa se incheie in Bucuresti, pe 8 iunie. Inscrierile continua inca pe www.xfactor.a1.ro.

Scrie un comentariu