Stiri Interne

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, viața ca proaspăt părinți

Scris de Ana Kozma

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Au devenit părinți în urmă cu mai bine de o lună, iar băiețelul este acum centrul universului celor doi. Iată cum s-a schimbat viața lor în ultima perioadă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, viața ca proaspăt părinți

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit pentru prima oară părinți pe data de 10 septembrie. Gabriela a adus atunci pe lume un băiețel perfect sănătos pe care cei doi îl alintau „Cărcel”. Într-un final, au dezvăluit și numele pe care bebelușul îl va purta. Este vorba despre Luca Tiago Oțil.

Așa cum este și normal, micuțul este acum centrul universului lor. Dani Oțil nu-și mai încape în piele de fericire atunci când își ține copilul în brațe. La fel se întâmplă și în cazul Gabrielei. Nu au postat pe rețelele de socializare fotografii cu chipul celui mic, dar l-au pozat în numeroase ipostaze haioase care fac deliciul internauților.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani i-a dedicat fiului său o scrisoare emoționantă care a fost virală pe social media.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

„Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu!

Dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca.

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man. Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, sunt câteva dintre cuvintele omului de televiziune, adresate copilului său. Postarea a strâns peste 100.000 de like-uri doar pe Instagram.

Dani Oțil a devenit tată. Prima fotografie cu “Cârcel”

Gabriela, în schimb, a fost criticată de câteva ori de urmăritorii ei din online. Mai întâi pentru că și-a dezvăluit silueta după naștere. A fost acuzată că și-a revenit prea repede la kilogramele de dinainte de sarcină și creează așteptări nerealiste pentru alte femei. Proaspăta mămică le-a răspuns însă așa cum face de obicei, cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, i-a scandalizat pe oameni atunci când a făcut o glumă pe story. „Ce faci când plânge copilul în maşină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a spus ea în spirit de glumă. Nu au fost deloc puțini cei care au avut comentarii negative la adresa ei. Asta în condițiile în care trendul actual în social media este ca toată lumea să judece și să critice.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

În tot acest timp însă, Dani Oțil și Gabriela nu ascultă de gura lumii. Se bucură de minunea din viața lor, de iubirea ce îi leagă și de clipele de neuitat petrecute în familie.

Scrie un comentariu