Stiri Interne

Dani Otil, momentul de sinceritate despre sexualitatea lui

Scris de Alexandru Manea

Dani Otil a oferit un interviu surprinzator vorbind despre obiceiurile sale sexuale si despre impactul pe care l-a avut relatia sa cu Mihaela Radulescu asupra sexualitatii sale.

Dani Otil, momentul de sinceritate despre sexualitatea lui

Nu multe se stiu despre viata amoroasa a lui Dani Otil dupa despartirea de Mihaela Radulescu din 2014, cea cu care a avut o relatie de 6 ani de zile.

Prezentatorul de la Antena 1 vorbeste acum, in premiera, despre cat de mult a suferit din pricina acestei rupturi, cat de mult i-a schimbat Mihaela atitudinea asupra sexualitatii si, mai mult, intra in detaliu si marturiseste pentru Antena 1 ca foloseste chiar aplicatia Tinder, cea prin care iti gasesti parteneri de sex.

Despre sex:

“Mie imi place sexul dimineata. Erectia de dimineata e provocata din mai multe cauze anatomice. Eu si mental si sexual sunt foarte bine dimineata”.

Despre Tinder:

“Folosesc si Tinder. In vacante, nu aici”.

Despre Mihaela Radulescu:

“Eu mai vorbesc cu Mihaela si avem glumele noastre. De fiecare data cand vorbim ii multumesc pentru viata mea sexuala de dupa ea in urmatorii doi ani.  Ma simteam o unealta, o ustensila”.

Despre depresie:

“Am avut o data un moment critic. Am facut o depresie. Am izbucnit in plans. Am vrut sa plec spre Razvan. Atunci el locuia cu sotia lui si stateau langa mine. Când am ie?it pe terasa am auzit ca ei se certau. M-am dus la ei si le-am zis: nu vreau sa va stric circul, dar sincer, exista din toate simptomele 5% sanse sa mor”.

 

 

A post shared by dani otil (@daniotil) on

#InstaStupid

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Scrie un comentariu