Stiri Interne Vedete

Dani Otil, aventura amuzanta cu trei prostituate

Scris de Alexandru Manea

Dani Otil, aventura amuzanta cu trei prostituate! Vedeta Antenei 1 a dat cartile pe fata si a povestit momentul in care a apelat la serviciile unor prostituate. Doar ca seara nu s-a incheiat asa cum isi imagina toata lumea, din cauza unui conflict pornit de la protectia… albinutelor!

dani-otil-paste

Dani Otil a facut o marturisire amuzanta in cadrul matinalului de la Antena 1. Vedeta a povestit un episod interesant din Amsterdam, cand a apelat la serviciilor unor domnisoare pentru a se simti bine. Doar ca totul a fost dat peste cap de un subiect total neasteptat.

„Eram într-o altă ţară şi am apelat la serviciile unor fete să ne distreze. E legal în alte ţări, orice barbat merge, înainte sau după căsătorie. Eram într-un loc superb, o combinaţie foarte draguţă. Un sfert de oră trebuie să şi vorbeşti, pe banii tăi, nu ştiu de ce. Şi cineva de la masă a venit cu ideea, după ce s-a uitat la tv, să vorbim despre albinuţe. Ce crezi, una din fete citise 3 cărţi despre albine şi s-a dus dracu’ seara noastră. S-au certat ele cu domnul că cică, ce a zis doamna olandeză, dacă aduci mai multe albine din ţări diferite si le aduci în acelasi loc, nu vorbesc aceeaşi limbă. Cică trebuie să le aduci translator. Eu adun de pe tot globul. Aşa că am băut o sticla de ceva şi am plecat să ne culcăm. Doamne ajuta albinuţele, ne-au ţinut departe de rele”, a mărturisit Dani Oţil.

dani-otil-kitesurf-1

Povestea realizatorului tv a starnit hohote de ras, iar colegul sau Razvan i-a transmis ca nu vor mai petrece vacantele impreuna. Oficial, Dani Otil este un barbat singur de mai bine de doi ani de zile, de cand s-a despartit de iubita sa de la acea vreme, Mihaela Radulescu. Vedeta Antenei 1 a fost vazut insa in compania unei frumoase brunete, insa identitatea acesteia nu a fost dezvaluita.

Scrie un comentariu