Stiri Interne Vedete

Dana Savuica, vacanta in Tara Sfanta inainte de Paste

Scris de Alexandru Manea

Dana Savuica, vacanta in Tara Sfanta inainte de Paste. Vedeta a ales o destinatie speciala de vacanta, iar zilele petrecute aici au fost ca o binecuvantare. „Viata este o calatorie”, spune Dana Savuica, fascinata de Tara Sfanta si de sentimentul unic pe care l-a simtit aici.

Dana Savuica vacanta in Israel 5

“Viata este o calatorie” a fost motto-ul ales de Dana Savuica pentru jurnalul pe care l-a scris si l-a filmat despre Tara Sfanta, Israel. Vedeta a pornit intr-o calatorie spirituala, alaturi de Agentia Marshal Turism, implinindu-si astfel una dintre cele mai vechi dorinte. Dana spune ca s-a bucurat de fiecare clipa traita, descoperind aici numai oameni minunati.

Dana Savuica vacanta in Israel 3
 „Am prieteni israelieni si acum am avut inca o data dovada ca sunt un popor cald si primitor. Am avut o surpriza placuta , atunci cand m-am reintors in Tel Aviv la acelasi hotel unde am petrecut prima noapte, Metropolitan. Directorul ne-a intampinat cu un zambet larg si mi-a multumit pentru filmarile facute pe vlog-ul meu. In apartamentul pregatit special la etajul 16 ne asteptau praline cu crema de alune si fructe. Pe mine m-a fascinat panorama asupra orasului Tel Aviv si am stat practic lipita de geam, admirand peisajul. Incercam sa atrag toata frumusetea aceea in mine, ca sa imi ramana pe retina”, a scris Dana pe blogul ei.
Dana Savuica vacanta in Israel 4
Dana Savuica vacanta in Israel 7
Dana a avut o surpriza de proportii cand s-a intalnit la restaurantul hotelului cu delegatia Romaniei la concursul Eurovision. Vedeta a luat micul dejun cu Iuliana Marciuc si Maria Andrei, care l-au insotit pe Ovidiu Anton in turneul de promovare a piesei care va reprezenta Romania la Stockholm.
Maria Andrei-Dana Savuica-Iuliana Marciuc
Dana s-a intors acum in tara cu bateriile incarcate si promite ca le va oferi cititorilor site-ului un ghid complet de calatorie in acest loc magic.
Dana Savuica in Tel Aviv
 „A fost o calatorie fascinanta…in zborul lin cu El Al parca aripile s-au aprins precum Lumina Sfanta pe care o vom primi noi in curand din Tara Sfanta, in intampinarea Pastelui”, a concluzionat vedeta.

Scrie un comentariu