News

Exclusiv! Dana Savuica: „Daca n-as fi maritata as pleca intr-o vacanta exotica cu Robert Redford”

Scris de Christian Stan

Luata la intrebari despre vacante exotice de echipa emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, Dana Savuica recunoaste ca astfel de escapade pot revitaliza o relatie. Daca nu ar fi fost maritata, Dana ar fi plecat intr-o astfel de vacanta cu Robert Redford.

Dana Savuica este de parere ca vacantele in locuri exotice pot revitaliza o relatie si declara ca sexul este mult mai intens intr-o astfel de escapada.

„Se schimba aerul, poate si fraierul, iar vacantele exotice au un rol major in imbunatatirea vietii amoroase. Am testat lucrul asta pe pielea mea si functioneaza”, declara Dana Savuica.

Intrebata daca ar fi sa aleaga un alt barbat decat sotul ei cu care sa plece intr-o astfel de vacanta, Dana raspunde:

„Sa stii ca aceasta este proba de divort. L-as lua pe Robert Redford. Imi place inca foarte mult. Chiar daca e mai in varsta e un barbat sarmant si eu cred ca inca poate. Sa stii ca odata cu varsta barbatii devin mai sarmanti si interesanti”, mai spune Dana Savuica.

Cu toate ca este dezinhibata, Dana recunoaste ca nu a renuntat niciodata la costumul de baie in vacantele ei exotice.

„Nu am facut nudism si nici nu am fost pe plaje de nudisti. Nu imi place sa se falfaie alte lucruri decat steagurile pe plaja”, mai spune Dana.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu