Stiri Interne

Diva din Romania cu picioarele distruse de la pantofii incomozi cu tocuri inalte!

Scris de Administrator

„Baba sufera la frumusete!”, spune o vorba din batrani. Noi am adapta-o putin, spunand ca „vedetele sufera la frumusete”. Asa se face ca o diva autohtona a ajuns sa aiba picioarele distruse de incaltarile incomode cu toc pe care le afiseaza mai mereu la evenimentele mondene.

dana-savuica-picioare

Este una dintre vedetele din Romania ce reusesc cu brio sa-si pastreze o imagine fresh, pacalind parca trecerea timpului. Este mereu extrem de eleganta si se face cu usurinta remarcata la fiecare eveniment la care apare.

Pentru ca o aparitie impecabila necesita adesea incaltari cu toc, Dana Savuica se conformeaza trend-ului. Cele care au insa de suferit sunt picioarele ei care parca nu mai suporta sa stea inghesuite in incaltari care arata foarte bine, dar sunt extrem de incomode.

dana-savuica-picioare1

Dana Savuica a postat astazi, pe pagina ei de Facebook, cateva fotografii realizate in timpul unei sesiuni de shopping, aratandu-le amicilor ei virtuali picioarele usor deformate din pricina tocurilor purtate atat de des.

dana-savuica-picioare2

„Ieri, eu am votat pentru schimbare! Am profitat de discountul special de la Hispanitas.ro si mi-am schimbat ghetele cu tocuri inalte care mi-au distrus picioarele, optand pentru niste ghete super cool si comode”, a scris Dana in dreptul imaginilor.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu