Evenimente News

Dana Savuica si Dj Wanda, innebunite dupa hainele sport-couture

Scris de Christian Stan

Deschiderea unui nou magazin in Baneasa Shopping Center a fost un prilej numai bun pentru ca vedetele din Romania sa isi imbrace tinutele de firma si sa se lase pozate admirand cele mai noi colectii ale unor branduri internationale.

Situat la primul etaj al complexului Baneasa Shopping City, magazinul  Sport Couture s-a transformat, in seara de inaugurare, intr-un tarim magic cu ciuperci supradimenisonate, seturi de ceai englezesti, carti de joc, jobene si piese de sah. Din aceasta poveste nu puteau lipsi celebrele cupcakes, cu mesajul “Eat Me”, pregatite de un invitat special, Danielle Levy, creatoarea brand-ului “I Love Cupcakes” din Israel. DJ Wanda a avut rolul de amfitrion al serii si a mixat cele mai in voga melodii ale momentului, iar trupa Freakquency a adus energia break-dance-ului in aceasta poveste fashion.

Magazinul isi propune sa defineasca stilul de viata modern, casual si prezinta un mediu in care serviciile oferite, designul si finisajele se ridica la cele mai inalte standarde. Printre brandurile prezente in magazin se afla La Martina, BCBG Max Azria, Liu Jo, Pinko, Emanuel Ungaru Fuschia, MW Matthew Williamson, Just Cavalli, Versace Jeans, Ferre Milano, Cinema by Zinas, Adriano Goldschmied, J Brand, True Religion, 7 for all Mankind, Citizens of Humanity, Fred Perry, Freddy, Lacoste footwear, Adidas Originals, Stella McCartney for Adidas, Adidas Porsche Design si Urbanears.

La evenimentul de lansare au luat parte vedete precum Madalina Draghici, Diana Dumitrescu si Andreea Ibaka (Acasa TV), fostul manechin de succes, Dana Savuica, solista Maria Radu, prezentatoarea Observatorului de week-end, Octavia Geamanu, make-up artistul Dana Argesan, dar si campioana mondiala, Monica Iagar.

Scrie un comentariu