Stiri Interne

Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

Scris de Ana Kozma

Dana Rogoz a primit anul acesta cel mai frumos cadou, in avans, de la Mos Craciun. Vedeta a anuntat ieri ca este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina mama de fetita.

Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

Chiar daca pentru mai toata lumea luna decembrie este o perioada extrem de frumoasa, Dana Rogoz traieste in prezent o bucurie greu de egalat. Semn ca a fost extrem de cuminte in 2019, Mos Craciun i-a adus, in avans, un cadou cu totul si cu totul special.

Vedeta este pentru a doua oara insarcinata si urmeaza sa devina mama de fetita, dupa cum ea insasi a dezvaluit ieri, prietenilor sai din mediul virtual.

Dana Rogoz a publicat pe retelele de socializare nu doar un mesaj prin care impartaseste fericita veste, ci si o serie de fotografii de familie in care atat ea, cat si sotul si fiul ei poarta hanorace personalizate ce anunta noua sarcina.

Fotografiile sunt realizate langa bradul de Craciun, iar mesajul de pe hanoracul actritei este simplu: „Sunt o mama fericita”. Pe hanoracul sotului ei, Radu Dragomir, sta scris “Cum?!! Fetita!!!”, in vreme ce pe hanoracul micului Vladut scrie “O sa am o surioara”.

Dana Rogoz sufera de o boala foarte rara

In cateva imagini, Dana Rogoz apare si cu burtica la vedere. Desi este insarcinata deja in aproape 17 saptamani, acest lucru nu se vede inca, abdomenul vedetei fiind cat se poate de plat.

Scrie un comentariu