Stiri Interne

Exclusiv! Dana Rogoz are timp pentru somnul de frumusete! Fiul ei doarme 8 ore in fiecare noapte!

Scris de Christian Stan

Dana Rogoz nu se plange deloc ca meseria de mamica ar fi una tare grea. Vedeta dezvaluie pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca are timp de somn berechet, pentru ca micutul Vlad Luca doarme 8 ore nestingherit in fiecare noapte.

dana-rogoz-mamica

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, Dana Rogoz devaluie ca meseria de mamica este una cat se poate de usoara. Dana recunoaste ca s-a speriat la inceput, cand toti cei din jur  au incercat s-o pregateasca pentru ceea ce avea sa urmeze.

„Toata lumea ma speriase la inceput. Imi ziceau ca o sa fie tare greu, ca nu o sa mai dorm noptile… Nu este usor, insa nici atat de greu nu este… Toata aceasta perioada este atat de frumoasa incat nici macar nu am simtit vreo greutate. Am fost atat de relaxata si l-am tinut din prima in brate fara sa imi fie teama de ceva”, declara Dana Rogoz pentru „D-Paparazzi”.

„Luca Vlad doarme chiar si 10 ore in fiecare noapte. Minim doarme 8 ore. Il pun la somn pe la 11 seara si doarme pana la 8 dimineata. Sunt foarte norocoasa”, declara Dana Rogoz.

Dana Rogoz a devenit pentru prima oara mama chiar pe data de 1 martie, iar acum incepe usor-usor sa se obisnuiasca cu rolul de proaspata mamica. La inceput a avut cateva probleme legate de lactatie si a fost nevoita sa ia suplimente, dar acum se descurca de minune cu cresterea lui Vlad Luca si a hotarat nu apeleze la serviciile unei bone, preferand sa-l creasca pe micut doar cu ajutorul sotului ei.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

Scrie un comentariu