News

Dana Nalbaru le raspunde celor ce i-au criticat tinuta purtata la petrecerea Viva!

Scris de Administrator

Ieri, toata presa a vuit cu referire la tinutele pe care vedetele autohtone le-au afisat cu ocazia petrecerii aniversare a revistei Viva! Asa cum au existat si vedete laudate pentru optiunile lor vesimentare, au existat si unele intens criticate. In ultima categorie se incadreaza si Dana Nalbaru, cea care, in opinia multora, a ales o tinuta mult prea casual pentru un astfel de eveniment. Astazi, artista le-a dat un raspuns „gurilor rele”, prin intermediul blogului ei personal.

Dana-Nalbaru-si-Florin-Grozea

Dana Nalbaru a fost intotdeauna genul de vedeta nonconformista, afisand adesea un stil rebel. Nu a facut exceptie nici la petrecerea aniversara a revistei Viva!, ocazie cu care a ales sa poarte o tinuta casual, desi codul vestimentar prevedea rochii de seara elegante.

Intens criticata de multi pentru alegerea ei vestimentara, Dana Nalbaru a hotarat astazi sa raspunda prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe blogul ei personal.

„Recunosc, nu ma incadrez in decorul monden romanesc si da, nu fac niciun efort pentru ca acest lucru sa se intample. Acum o zi am fost aspru criticata, DIN NOU!! :), in legatura cu felul in care m-am imbracat la petrecerea revistei Viva. Am mai scris parerea mea legat de ce inseamna moda pentru mine si nu ca sa ma justific voi scrie cateva cuvinte din nou ci pentru acelea/aceia dintre voi care simtiti, intelegeti viata la fel ca mine si care aveti nevoie din cand in cand sa vi se aminteasca faptul ca nu sunteti singur”, si-a inceput Dana pledoaria.

Mihai-Sturzu-Dana-Nalbaru-si-Florin-Grozea

A continuat apoi punand doua intrebari retorice, lasand de inteles ca pentru ea sunt mult mai importante momentele frumoase, amintirile si oamenii dragi decat tinutele elegante si scumpe sau machiajele excesive si sclipitoare.

“Atunci cand invitati pe cineva la ziua voastra o faceti pentru ca doriti ca omul respectiv sa va fie alaturi, pentru ca va simtiti bine in prezenta lui, pentru ca va onoreaza personalitatea, prietenia si dragostea lui sau il invitati ca sa va aduca un cadou scump si, neaparat, pentru a va etala hainele scumpe unul in fata altuia?”, a intrebat prima oara Dana Nalbaru.

“Cand trageti linie, dupa petrecere, cu ce ramaneti? Cu amintirea unui moment frumos petrecut alaturi de cei dragi (aceia carora le-a pasat de faptul ca o data pe an e ziua dvs si nu v-au ignorat invitatia pentru ca le pasa) sau cu amintirea sclipiciului, fardurilor si hainelor?”, a continuat ea.

In finalul postului, artista a dezvaluit faptul ca a fost mereu naturala, ca a facut tot timpul exact ceea ce a simtit si ca nu are de gand sa schimbe vreodata acest lucru, oricat de multe critici i s-ar aduce.

“Nu stiu altii cum sunt dar mie-mi place sa raman in limitele firii mele. Asa am decis sa fac cu mult timp in urma si asa voi face pentru tot restul vietii, indiferent de felul in care voi fi criticata de cei care nu inteleg ca nu haina te face om”, a incheiat Dana Nalbaru.

Scrie un comentariu