News Style Radar

Dana Budeanu a lansat „Lolita”, prima ei colectie vestimentara!

Scris de Christian Stan

Dana Budeanu si-a lansat prima linie vestimentara, in cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat invitati de seama din lumea mondena. Colectia „Lolita” o are ca imagine pe Mihaela Radulescu, care nu a lipsit de la eveniment. Monica Barladeanu, Ileana Lazariuc, Amalia Nastase sau Loredana au fost si ele alaturi de Dana Budeanu cu aceasta ocazie speciala.

Avand ca sursa de inspiratie celebrul roman „Lolita”, creatoarea a dat frau imaginatiei cu prima sa colectie de rochii: creatii vaporoase, sofisticate din materiale pretioase, precum dantela Solstiss sau Sophie Hallette, aceasta din urma fiind purtata de Kate Middleton la nunta regala, rochie semnata de Alexander McQueen si pana la sacouri foarte feminine care urmaresc linia corpului in combinatie cu pantaloni si fuste, toate in acelasi ton romantic.

Colectia mai cuprinde si linia de tricouri „Feelless”, unele dintre acestea fiind purtate in cadrul evenimentului de Mihaela Radulescu, Maria Radu, Adela Popescu, Corina Bud si Laura Cosoi.

In viziunea Danei Budeanu, “Lolita” este copilul ascuns din fiecare femeie, inocenta celui mai pur sentiment, senzualitatea propriei feminitati acoperita insesizabil de texturi pretioase.

“Lolita, romanul meu preferat este cea mai frumoasa poveste de iubire totala care ignora varstele, cand naivitatea si experienta unei femei se impletesc. Esti Lolita cand adoratia depaseste imaginatia, cand limita nu exista, cand totul este mai presus de perceptie si pare interzis, cand respiratia nu mai are sens si poti trai fara ea, cand totul pare prea putin, cand fericirea devine insuportabila, cand pulsul este tot ceea ce mai auzi, cand el stie mai bine decat tine cine esti. Si ca povestea sa fie completa, Lola este persoana din aterierul meu, care face posibil ca toate aceste texturi, sa capete forma finala in creatiile pe care le-am creionat”, a declarat Dana Budeanu.

Printre invitatii prezenti la The Place Concept Store s-au numarat Mihaela Radulescu, Iulia Dobrin, Monica Barladeanu, Laura Cosoi, Adela Popescu, Adelina Chivu, Diana Lascarescu, Corina Bud, Catalin Maruta, Camelia Sucu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Amalia Nastase, Ion Alexandru si Ileana Tiriac, Maria Apostol, Loredana Groza, Ovidiu Buta, Venera Arapu, Alexandru Abagiu, Dana Rogoz, Albertina Ionescu, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, Cristina Zegheru, Andreea Mihai, Gabriela Vranceanu Firea Pandele, Alessandra Stoicescu, Oana Cuzino, Mihaela Geoana, Daciana Sarbu, Mihaela Bilic, Maria Melescanu, Mihaela Nicola, Mircea Solcanu, Raluca Badulescu, Cosmina Pasarin, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, Mihai Morar.

 

Creatiile pot fi vazute pe site-ul www.danabudeanu.rosi pe pagina oficiala facebook.com/danabudeanuofficial, iar tricourile din linia „Feelless” pot fi achizitionate exclusiv din The Place Concept Store, cel mai accesibil avand un cost de 260 ron.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu