Stiri Interne

Dan Negru, vacanta „cu portia” la Mamaia! Cum s-a distrat prezentatorul tv cu familia pe litoral

Scris de Administrator

Desi extrem de ocupat cu filmari si cu pregatirea proiectelor tv pentru sezonul de toamna, chiar si acum, pe timp de vara, energicul Dan Negru a reusit sa impace atat rolul de om de televiziune, cat si cel de familist. Mai exact, a facut permanent naveta intre Bucuresti, pentru munca, si Mamaia, locul in care si-a petrecut vacanta impreuna cu familia sa.

dan-negru-vacanta

Dan Negru nu are stare nici macar pe timpul verii! Prins cu filmarile pentru emisiunea „Te pui cu blondele?” si cu pregatirile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului „Next Star”, Dan Negru a apelat la naveta pentru a impaca in aceasta vara relaxarea cu munca. Dan a plecat impreuna cu sotia, cei doi copii si parintii la mare, la Mamaia, un loc in care revine mereu cu o usoara nostalgie.

dan-negru-vacanta1

 

„Revin in aceasta statiune an de an pentru ca am lucrat timp de sapte ani la Radio Vacanta si ma leaga multe amintiri de acest loc”, a decarat Dan Negru.

dan-negru-vacanta2

Vedeta Antenei 1 este cunoscuta pentru faptul ca isi petrece anual in Romania cel putin o vacanta si asta pentru ca vrea sa le arate copiilor sai locurile si frumusetile tarii in care s-au nascut.

Scrie un comentariu