Stiri Interne

Dan Negru, de 17 ani lider de Revelion la Antena 1

Scris de Administrator

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 17-lea an consecutiv, a inregistrat record de audienta, atat la nivel de rating, cat si la nivel de share pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Astfel, Antena 1 a avut cele mai mari cifre de audienta si de cota de piata din cei 17 ani de revelioane prezentate de Dan Negru, pe publicul comercial din mediul urban.

dan-negru-revelion-2

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2017, de la ora 23.07, a adunat in fata micilor ecrane 4.239.000 de  romani din toata tara, Antena 1 inregistrand 23,6 puncte de rating si 45,6% cota de piata.

La nivelul publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, Antena 1 a obtinut o audienta de aproape sase ori mai mare fata de Pro TV.

Cel de-al 17-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru la Antena 1, difuzat in intervalul orar 22.15 – 02.00, a inregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, audiente de aproape sase ori mai mari fata de urmatorul clasat, astfel ca „Revelionul Starurilor” a obtinut 16,8 puncte de rating si 41,1% cota de piata, in timp ce Pro TV, clasat pe locul al doilea, a avut doar 2,9 puncte de rating si 7,2% procente din cota de piata.

La nivelul intregului public din mediul urban, Antena 1 a obtinut o audienta de peste sase ori mai mare fata de Pro TV.

Diferentele se pastreaza si la nivelul intregului public din mediul urban cand Antena 1 a obtinut in acest an o audienta de peste sase ori mai mare fata de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din mediul urban.

Astfel, Antena 1 a condus in topul audientelor la nivelul publicului din mediul urban cu o medie de 16,3  puncte de rating si 34,8% cota de piata, in timp ce Pro TV s-a clasat abia pe locul al IV-lea, dupa Romania TV si TVR 1, cu 2,6 puncte de rating si 5,5% cota de piata.

La minutul de aur, de la ora 23.01 erau 2.301.000 romani care urmareau Revelionul Starurilor, cifrele inregistrate fiind de 22,2 puncte de rating si 43,4% cota de piata.

La nivelul publicului national, Antena 1 a fost urmarita in minutul de maxima audienta, de la 23.07, de 4.239.000 de romani, iar Pro TV nu a prins top 5 programe.

Antena 1, cu show-ul prezentat de Dan Negru, s-a situat pe primul loc si la nivelul intregului public din Romania, cu 17,2 puncte de rating si 36,6% cota de piata, in timp ce Pro TV nu a prins top 5 programe. Pe locul al doilea s-a situat Romania TV cu 4,8 puncte de rating si 10,2% cota de piata.

In minutul de aur, de la 23.07, Antena 1 obtinea un rating de 23,6 de puncte si o cota de piata de 45,6% procente.

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru, a adus in fata telespectatorilor zeci de vedete si masti impresionante, in spatele carora s-au ascuns mai multe celebritati. Astfel, la Revelionul Starurilor 2017, Andreea Berecleanu a fost Davy Jones din “Piratii din Caraibe”, Alex Velea l-a intruchipat pe Durotan din “Warcraft”, Alina Eremia s-a costumat în Palarierul din “Alice in Tara Minunilor”, Mirabela Dauer s-a transformat in Poppy, regina trolilor. Iar Dorian Popa a fost Popeye Marinarul. Petre Roman s-a ascuns in spatele lui X-Men, chef Patrizia Paglieri a devenit pentru o seara un incredibil Extraterestru, Marian Dragulescu a fost o masca pe papainoage, Bunul Urias din “Marele Urias Prietenos”, Daniela Condurache s-a transformat in Attila, regele hunilor din “O noapte la muzeu”, in timp ce Anda Adam a fost sotia lui Dracula.

De asemenea, Cornelia si Lupu Rednic, Viorica si Ionita din Clejani, Pepe, Liviu Varciu, Maria Carneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Lidia Buble, Serban Copot,  nea Marin, George, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nuca, Nico, Radu Valcan, Cornel Borza, Amna sunt doar o parte dintre vedetele care au ales sa petreaca Revelionul 2017 alaturi de Dan Negru, la Antena 1.

Antena 1 ramane lider si la nivelul publicului de la orase, cu 14,1 puncte de rating si 27,4% de procente din cota de piata, urmata de Pro TV cu 6,2 puncte de rating si 12%  cota de piata.

La nivelul publicului din toata tara, Antena 1 a inregistrat, in medie, 14,2 puncte de rating si 27,5% cota de piata, urmata de Pro TV cu 5,6 puncte de rating si 10,8% cota de piata, Antena 1 fiind urmarita in medie de 2.557.000 de romani.

Scrie un comentariu