Stiri Interne

Dan Negru, impresionat pana la lacrimi de povestea copilului nascut cand mama sa era in coma!

Scris de Administrator

Saptamana de saptamana, Dan Negru intalneste numerosi copii foarte talentati, unii dintre ei avand in spate povesti de viata impresionante, totul in cadrul emisiunii „Next Star”, pe care o prezinta la Antena 1. Editia difuzata maine seara este una presarata cu momebte de-a dreptul emotionante, unul dintre ele fiind aparitia pe scena a micutul Stelian, un copil in varsta de 9 ani, olimpic la informatica, ce s-a nascut pa cand mama lui era in coma pe patul de spital…

Stelian

Micile vedete de la „Next Star” sprijina alti copii care au nevoie de ajutor si sprijin din partea celor din jur. Dan Negru i-a numit eroi pentru ca povestile lor de viata sunt intr-adevar impresionante.

Unul dintre eroi se cheama Stelian, are noua ani si este olimpic la informatica. Venirea sa pe lume a fost cel putin o minune pentru ca mama sa, in timpul sarcinii, a facut meningita si a intrat in coma. Prin operatia de cezariana, copilul a reusit sa se salveze, dar din pacate, mama sa nu a fost suficient de puternica si s-a stins din viata dupa doua saptamani. De atunci, pustiul este crescut de doua maicute care au mare grija de el.

Stelian, ce poarta numele Sfântului ocrotitor al copiilor, „s-a nascut cu viata pre moarte calcand”, dupa cum Dan Negru a numit minunea prin care pustiul a venit pe lume.

Povestea impresionanta a ajuns la urechile Ancai Turcasiu, a lui Andrei de la Alb Negru si la What’s UP care, impreuna cu alte vedete de la „Next Star”, au pregatit un moment artistic savuros, in care juratii au fost imitati intr-o sceneta care a starnit ropote de aplauze.

Intregul moment va putea fi urmarit la „Next Star”, joi seara, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla motivul pentru care Stelian a castigat admiratia juratilor, dar si a spectatorilor.

Scrie un comentariu