Stiri Interne

Dan Diaconescu este liber. Iata cum a sarbatorit 50 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Dan Diaconescu a iesit din inchisoare saptamana trecuta, iar, in weekend a dat o petrecere cu ocazia implinirii a 50 de ani. Iata cine i-a fost alaturi fostului patron al OTV.

Dan Diaconescu este liber. Iata cum a sarbatorit 50 de ani!

Dan Diaconescu a petrecut doi ani si 10 luni in inchisoare. A fost eliberat saptamana trecuta din Penitenciarul Jilava, in baza legii recursului compensatoriu. In weekend, fostul patron al OTV a dat o petrecere cu ocazia aniversarii a 50 de ani.

Si-a dorit sa aiba alaturi prieteni celebri si sa organizeze un chef cu muzica lautareasca, mai ceva ca in editiile speciale de sarbatori pe care le transmitea la televiziunea de tip tabloid pe val in anii 2000.

A intins o masa mare, la care s-au asezat inclusiv Florin Calinescu, Cristi si Oana Brancu, Florin Condurateanu, Serghei Mizil, Florin Calinescu, Sorin Ovidiu Balan, avocati si politicieni. Evenimentul a fost gandit initial de sotia lui Dan Diaconescu, Emilia.

In final, au ajuns la chef peste 200 de persoane, dupa cum anunta Click, iar atmosfera a fost intretinuta de artisti de muzica populara ori lautareasca: taraful Mirela si Elvis Nasturica, Florin Vasilica ori Elena Merisoreanu

Scrie un comentariu