Stiri Interne

Ce face Dan Cruceru de cand nu mai apare la tv

Scris de Administrator

A trecut deja ceva vreme de cand Dan Cruceru nu mai apare la tv, in postura care l-a consacrat, cea de prezentator. Este insa un blogger de succes si un tatic devotat, iar mai nou a acceptat provocarea de a dubla, pentru prima oara, vocea unui personaj de film animat. Iata despre ce este vorba!

dan-cruceru-craiasa-zapezii

Cunoscut prezentator tv, blogger de succes si un tata devotat, Dan Cruceru accepta o noua provocare in cariera sa si debuteaza in dublajul de animatie, din 13 noiembrie, odata cu lansarea pe marile ecrane din Romania a filmului ,,Craiasa Zapezii”/ ,,Snow Queen”.

In interpretarea regelui din celebra animatie ,,Craiasa Zapezii”, Dan Cruceru nu s-a lasat intimidat de provocarile pe care le presupune imprumutarea vocii unui personaj animat si declara despre experienta de a fi rege al studioului de inregistrari: ,,Este pentru prima oara cand fac asa ceva si din afara pare totul foarte usor. Cand ajungi aici si trebuie sa intri in pielea personajului lucrurile se complica. Pentru orice replica se dau vreo zece duble si este foarte greu. Eu am venit cu entuziasmul, pe care inca il am dupa 3 ore de inregistrari. Sper ca fiicei mele de 4 ani ii va placea foarte mult de regele acesta. Sunt sigur ca nu imi va recunoaste vocea, pentru ca este cu totul diferita de felul in care suna in viata de zi cu zi. La premiera sunt foarte curios sa vad cum va reactiona.”

dan-cruceru-craiasa-zapezii1

Regele din ,,Craiasa Zapezii” are destul de multe momente de nebunie si ii place sa se considere „un despot si un tiran”. Are mari probleme de relationare cu propriii copii si de cand regatul a fost impartit intre el si cei mici, acestia nu mai au voie sa interactioneze. Dupa un conflict puternic cu printii mostenitori, regele este cuprins de furie si da foc castelului.

Condusa de dorinta de a construi o noua lume, in care puritatea albului sa inlocuiasca emotiile si gerul polar sa inghete sufletele oamenilor, ,,Craiasa Zapezii” va face orice pentru a-si pastra imparatia si a distruge toti artistii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

dan-cruceru-craiasa-zapezii2
Animatia prezinta calatoria plina de aventuri a micutei Gerda, care incearca sa isi gaseasca fratele tinut prizonier undeva in vasta intindere alba din tinutul vrajit de Craiasa Zapezii. De-a lungul calatoriei sale, Gerda se confrunta cu multe obstacole, dar cunoaste si noi prieteni de nadejde.

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezinta pe marile ecrane din Romania animatia sezonului, „Craiasa Zapezii”.

Scrie un comentariu