News

Dan Bittman, vindecat cu un medicament ieftin! Iata cum si-a recapatat vocea!

Scris de Alexandru Manea

Dan Bittman si-a recapatat vocea si este pe cale de a se vindeca complet dupa complicatiile aparute in urma operatiei suferite anul trecut la Viena. Meritul il are un medic roman care i-a recomandat un medicament romanesc ce i-a redat conexiunea intre nerv si muschi.

Dan-Bittman-operatie

Dan Bittman si-a reluat activitatea profesionala dupa sase luni de pauza. In luna octombrie a anului trecut, artistul a fost operat la Viena, avand atunci carotida dreapta infundata si, prin urmare, creierul nu mai putea fi irigat cum trebuie.

Dupa interventia chirurgicala, Bittman a ramas fara vocea cu care si-a incantat fanii in ultimele doua decenii. A urmat o serie de tratamente fara rezultat, chiar ameninta ca ii da in judecata pe medicii austrieci.

Din fericire, leacul l-a gasit prin intermediul unui medic roman. Acesta i-a recomandat un medicament pentru o boala imunologica, destinat slabiciunii musculare. Acesta, chiar daca este ieftin (costa in jur de 10 lei), s-a dovedit eficient in problema artistului.

„E o terapie originala, care nu se aplica in mod obisnuit in acest caz. Bazandu-ma pe faptul ca nervii nu sunt lezati complet si ca exista posibilitatea de a influenta transmiterea influxului nervos astfel incat corzile sa raspunda la o amplitudine ridicata, am folosit o substanta care transmite influxul de la nerv la muschi.

Dan Bittman vorbea, dar nu putea sa urce. Daca nervul se reface complet, nu va mai trebui sa ia pastile. Vom vedea in 6-8 luni. In caz contrar, va trebui sa-l ia toata viata, cu riscul ca in timp sa nu-si mai faca efectul”, a declarat neurologul in urma cu ceva timp.

Insanatosit, Bittman reia acum seria concertelor alaturi de Holograf si a filmat videoclipul pentru o noua piesa, „Daca noi ne iubim”. Pe platourile de filmare, artistul a tinut sa ii multumeasca din nou medicului care l-a ajutat sa revina pe scena. „A facut o minune! Este un profesor fabulos! S-a prins unde trebuie sa intepe, sa faca acea conexiune intre nerv si muschi!”, a marturisit Bittman printre altele”, a declarat el pentru Cancan.

Scrie un comentariu