News

Dan Bittman ar vrea sa infieze copii din Japonia

Scris de Alexandru Manea

Dan Bittman este dispus sa infieze copii din Japonia, afectat de nenorocirile care au lovit arhipelagul nipon. Cantaretul spune ca imai multi romani ar trebui sa faca acest lucru.

Impresionat de tragediile care au lovit Japonia, Dan Bittman se declara pregatit sa adopte unul sau doi copii din arhipelagul nipon. El spune ca asa ar fi frumos sa procedeze si alti romani instariti financiar.

Mai mult, cantaretului ii este teama ca incidentele din Japonia sa nu reprezinte inceputul unui lant de nenorociri care ar putea afecta si tara noastra. 

„Eu mi-as dori, daca ar fi posibil, sa infiez un copil sau doi de acolo. Avem suficiente posibilitati sa ii crestem si chiar mi-as dori, pentru ca e o tragedie ce s-a intamplat acolo si imi este teama sa nu fie doar inceputul unui dezastru care ar putea sa ne afecteze si pe noi.

Am vazut lucruri pe care nu le-am vazut in viata mea si mi-am dat seama ca este un dezastru ce s-a intamplat acolo. Avand copii, normal ca m-am gandit imediat cum sa ajut”, a spus Bittman conform ziare.com.

Scrie un comentariu