Stiri Interne

Ce spune Dan Balan despre destramarea celei mai de succes trupe romanesti, O-Zone

Scris de Administrator

O-Zone a fost fara indoiala cea mai de succes trupa romaneasca, piesele lor ajungand pe primele locuri in topurile din intreaga lume. S-au despartit insa in anul 2005, intr-un moment de glorie. Iata ce spune unul dintre membrii trupei despre motivele pentru care el si colegii lui au hotarat atunci sa-si spuna adio.

ozone

O-Zone, poate cea mai de succes trupa romaneasca a tuturor timpurilor, cea care intr-un fel a deschis drumurile catre strainatate si pentru alti artisti autohtoni, s-a destramat in anul 2005, intr-un moment in care inca se afla pe culmile gloriei.

Au trecut multi ani de atunci, dar lumea inca mai are semne de intrebare cu privire la motivele despartirii celor trei componenti care formau trupa O-Zone.

Dupa cum scrie astazi ziarul Libertatea, anul trecut, Dan Balan a vorbit despre acest lucru.

ozone-dan-balan

„A fost o tradare din partea colegilor. M-a durut atat de mult incat eu am considerat ca nu am cum sa lucrez cu ei in continuare. Ultima piesa care a fost practic inregistrata a fost Dragostea din tei. Lumea nu stie multe lucruri. Nu am nicio pica pe colegii mei, i-am iertat pentru ce au facut. Nici nu am discutat, nici nu am vrut sa se afle de lucrul asta pana acum”, a marturisit Dan Balan.

Scrie un comentariu