Style Radar

O fuziune perfecta intre clasic si contemporan, noua colectie de toamna/iarna Damat redefineste stilul barbatului modern!

Scris de Administrator

Brand-ul Damat a lansat deja colectia de toamna/iarna 2014-2015, cu piese vestimentare extrem de elegante, ce reprezinta imbinarea perfecta intre clasic si modern.

damat-toamna-iarna1

Noua colectie de toamna/iarna 2014 a celebrului brand Damat este inspirata de traditia locurilor in care a luat nastere, adaugand astfel profunzime si bogatie istorica pieselor vestimentare pentru a prezenta fuziunea perfecta intre clasic si contemporan.

damat-toamna-iarna2 damat-toamna-iarna3 damat-toamna-iarna4 damat-toamna-iarna5 damat-toamna-iarna6

Carourile, un imprimeu clasic, se regaseste in noua colectie Damat, in materiale de cea mai inalta calitate, redefinind stilul barbatului modern. De asemenea, clasicul costum in 3 piese este reinterpretat pentru a reprezenta epitomul elegantei masculine, in special atunci cand este combinat cu accesorii fine.

damat-toamna-iarna7 damat-toamna-iarna8 damat-toamna-iarna9 damat-toamna-iarna10 damat-toamna-iarna11

Culorile vedeta ale acestei colectii de toamna/iarna sunt maro, albastru, violet si verde.

damat-toamna-iarna12 damat-toamna-iarna13 damat-toamna-iarna14 damat-toamna-iarna15 damat-toamna-iarna16

Colectia Damat pentru toamna/iarna 2014-2015 reinterpreteaza stilul traditional intr-o maniera moderna, prezentand o selectie impecabila de piese vestimentare ce confera eleganta barbatului care le poarta.

damat-toamna-iarna17 damat-toamna-iarna18 damat-toamna-iarna19 damat-toamna-iarna20 damat-toamna-iarna21

Tinutele sunt create dupa o tehnica de ultime generatie, fiind concepute astfel incat sa se potriveasca unei game largi de siluete. Iar pentru ca intotdeauna detaliile fac diferenta, ele sunt extrem de frumos accesorizate.

damat-toamna-iarna22 damat-toamna-iarna23 damat-toamna-iarna24 damat-toamna-iarna25 damat-toamna-iarna26 damat-toamna-iarna27 damat-toamna-iarna28

Scrie un comentariu