News

VIDEO! Actorii din „Dallas” vorbesc despre reunirea lor dupa 20 de ani!

Scris de Christian Stan

Bucurie mare pentru fanii serialului „Dallas”, caci noul sezon va avea premiera maine seara in Statele Unite ale Americii, pe canalul de televiziune TNT. Larry Hagman, Patrick Duffy si Linday Gray joaca din nou impreuna dupa 20 de ani, iar actorii au vorbit despre decizia lor la un show de televiziune de pe NBC.

Cine ar fi crezut vreodata ca Larry Hagman, Linday Gray si Patrick Duffy vor ajunge sa joace din nou impreuna sau ca serialul „Dallas” va continua? Ei bine… iata ca noua serie incepe maine seara, pe postul american TNT, iar acest sezon are 12 episoade.

Toti actorii din serial au fost invitati la „The Today Show” de pe NBC, acolo unde au vorbit vreme de 15 minute despre aceasta reuniune surprinzatoare.

„Decizia de a ne intoarce in acest serial a fost una luata in grup. Ne-am sunat unul pe altul si am vorbit. Oamenii nu stiu ca noi suntem prieteni de 35 de ani si ca ne-am vazut foarte des dupa terminarea filmarilor la <Dallas>, in urma cu 20 de ani. Noi am ramas buni prieteni, iar sansa de a lucra din nou impreuna a fost fantastica”, povesteste Linda Gray.

„Toata lumea vorbeste despre un nou sezon, insa este mai mult o continuare. Este ca si cum nu te-ai uitat pe canalul potrivit vreme de 20 de ani, iar acum descoperi din nou serialul, iar lucrurile continua exact asa cum te-ai fi asteptat”, spune Patrick Duffy.

„Daca JR era rau inainte, acum este si mai diabolic. Mai mult, acesta isi invata fiul sa-i calce pe urma si sa-si vada interesul”, povesteste Larry Hagman despre personajul caruia ii da viata in serial.

Scrie un comentariu