Stiri externe

Exclusiv! Daiana Anghel, despre casatoria cu Traian: „Probabil Adrian Mutu si Consuelo vor fi nasii nostri”

Scris de Christian Stan

Daiana Anghel se marita in toamna acestui an, iar alesul ei este omul de afaceri Traian Tamaga, cu care frumoasa vedeta formeaza un cuplu de aproape un an. Discutiile de casatorie exista inca de la inceputul anului, iar Traian a cerut-o de sotie in timpul unei vacante petrecute de curand la Dubai. Daiana a declarat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca Adrian Mutu si Consuelo se vor numara printre nasii lor de cununie.

daiana2

Daiana Anghel si Traian Tamaga isi vor jura credinta vesnica in toamna acestui an, iar marele eveniment vine dupa nici un an de relatie. In exclusivitate pentru Kanal D, Daiana Anghel lamureste zvonurile despre sarcina si da detalii despre mult-asteptatul eveniment.

„Ma marit, insa nu pentru ca sunt insarcinata. Ma marit pentru ca eu si Traian ne iubim foarte mult, pentru ca ne potrivim, pentru ca am discutat despre familie, iar propunerea de casatorie a venit firesc. Planurile de nunta exista din ianuarie, iar noi formam un cuplu din toamna anului trecut”, declara Daiana Anghel pentru „D-Paparazzi”.

„O sa avem doua perechi de nas, iar cel mai probabil Adrian Mutu si sotia lui, Consuelo, vor fi nasii nostri. Adrian este cel mai bun prieten al lui Traian”, mai spune Daiana.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

Scrie un comentariu