News

Exclusiv! Daiana Anghel: „Nu mi-as vedea niciodata nunta cu hihaiala”

Scris de Christian Stan

Ultima editie din acest sezon a emisiunii „D-Paparazzi” rezerva o intalnire si cu cea mai noua vedeta a Stirilor Kanal D, Daiana Anghel. Aceasta este provocata sa vorbeasca despre iubirile ei si marturiseste ca prima data s-a indragostit inca de cand era la gradinita. Cand vine vorba de nunta ideala, Daiana spune ca nu va face niciodata o nunta cu 500 de persoane pentru ca nu ii plac „nuntile cu hihaiala”

Pentru ultima editie a emisiunii „D-Paparazzi” dinainte de vacanta, Daiana Anghel a acceptat invitatia unei plimbari in parc cu segway-ul, o trotineta electrica inedita si destul de usor de manevrat.

In interviul acordat, Daiana Anghel este provocata sa isi rememoreze marile iubiri si marturiseste ca s-a indragostit pentru prima data inca de cand eram la gradinita.

„Eram la gradinita cand m-am indragostit de un coleg de grupa. Era blond si cu ochii albastri. Eu am facut primul pas si l-am luat de mana. El era mai timid”, spune Daiana Anghel.

„La liceu am avut o relatie mai importanta cu un coleg si era perioada in care fiecare dintre noi era cu nasul pe sus. Uneori ne ignoram; fie eram eu pretioasa, fie era el pretios”, declara Daiana.

„Nu mi-as vedea niciodata nunta cu hihaiala. Nu as face niciodata nunta cu 500 de persoane, la care sa imi invit toate rudele, chiar daca pe unele nu le-am mai vazut de cand eram mica. Vreau ca nunta sa fie una restransa si frumoasa si sa fie totul foarte bine organizat. Nu vreau sa fiu obosita si stresata la nunta mea. Sunt unele mirese care spun ca nici nu au apucat sa manance nimic la nunta lor sau ca nu isi aduc aminte de nimic. Ei bine, eu vreau sa mananc la nunta mea si sa imi aduc aminte de tot”, declara Daiana.

Reportajul va fi difuzat in editia de astazi a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu