News

Daiana Anghel a plecat de la Antena 1 pentru a nu mai plati impozite degeaba

Scris de Alexandru Manea

Daiana Anghel, fosta asistenta a lui Mihai Bendeac si prezentatoarea show-ului Marele Castigator a incheiat socotelile cu Antena 1 si pleaca din televiziunea din Baneasa pentru a nu mai plati impozite la Stat degeaba, dupa cum declara.

Daiana Anghel a prezentat toamna trecuta emisiunea “Marele Castigator”, urmarind evolutia unor concurenti supraponderali in dificila cursa de a ajunge la o silueta acceptabila.

Odata ce show-ul s-a incheiat, frumoasa blondina s-a vazut fara niciun alt proiect, in asteptarea unei alte emisiuni care se pare ca ezita sa mai apara la orizont.

Prin urmare, Daiana a decis sa renunte la contractul pe care il avea cu Antena 1, contract pe firma ei, pentru a nu plati impoztie la stat degeaba inca pe putin doi ani, timp in care ar fi fost posibil sa stea bara.

„Nu mai primisem nicio propunere, dar eram legata de ei prin doua contracte de colaborare incheiate pe firma mea. Primul expira in vara, iar celalalt peste cativa ani. Ajunsesem sa platesc impozite pentru un castig inexistent, pe care eu nu il mai realizam”, a declarat Daiana pentru Cancan.

Experienta in televiziune i-a aratat insa si partea mai putin frumoasa a acestei meserii. „Este imoral tot circul mai mult sau mai putin premeditat care tine astazi tabloidele in viata. Mi se pare penibil si degradant sa-ti terfelesti cu buna stiinta imaginea, sa te transformi intr-o sclava a ratingului, sa porti cu mandrie apelative care ar baga in mormant de rusine orice om cu o educatie sanatoasa, cu demnitate si constiinta, sa intri in relatii la comanda pentru a fi pe prima pagina sau sa te desparti tot la comanda ca sa trezesti interesul.

Ce este moral? Tot ce e in limita decentei si a bunului simt”, ne-a declara Daiana intr-un interviu exclusiv pe care il puteti citi aici.

Scrie un comentariu