Stiri externe

Daft Punk au fost demascati! Vezi cum arata in realitate robotii!

Scris de Christian Stan

Daft Punk au fost marii castigatori ai serii la Grammy Awards si au avut parte de propriul lor moment in cadrul ceremoniei. Duo-ul francez a cantat in duet piesa “Get Lucky”, alaturi de Pharrell Williams, Stevie Wonder si Nile Rodgers. Nimeni nu stie insa cum arata in realitate artistii francezi, fara castile de protectie. Primele fotografii cu cei doi afisandu-si „fata umana” au devenit insa publice.

daft=punkdaft-punks-grammy-performance-to-feature-stevie-wonder-pharrell-nile-rodgers-and-more

Daft Punk s-au numarat printre marii castigatori ai Premiilor Grammy, plecand acasa cu trei trofee, fiind pentru prima data in istoria premiilor Grammy cand un album strain castiga categoria Album of the Year, cea mai importanta distinctie a serii. Daft Punk au avut parte de propriul lor moment in cadrul acestui eveniment, punctand un duet cu Pharrell, Stevie Wonder si Nile Rodgers.

daft2

Cei doi membri ai trupei, Guy-Manuel de Homem-Christo si Thomas Bangalter, au purtat castile devenite trademark pe tot parcursul ceremoniei si s-au ferit sa tina vreun discurs de multumire, Pharell si ceilalti producatori vorbind in locul lor.

Daca Guy si Thomas au crezut ca intimitatea lor le-a fost protejata, iata ca in urma cu cateva ore au aparut fotografiile care dezvaluie fata umana a muzicienilor. Cei doi artisti au fost fotografiati pe Aeroportul din Paris in cursul zilei de miercuri, acestia ajungand in capital Frantei cu un zbor direct din Los Angeles.

Imbracati casual, intocmai ca doi turisti oarecare, membri trupei Daft Punk s-au luptat cu numeroasele bagaje de pe banda, nimeni din cei din jur nebanuind ca in valize sunt cele patru trofee Grammy castigate duminica trecuta. Daft Punk a dominat categoriile Best Album, Best Dance/Electronica Album, Best  Record si Best Pop Duo/Group Performance.

Scrie un comentariu