Stiri externe

De ce noul clip Daft Punk este considerat uimitor?

Scris de Christian Stan

Duo-ul francez Daft Punk tocmai a lansat clipul la piesa „Instant Crush”, o colaborare cu Julian Casablancas, iar clipul dovedeste ca nu este nevoie de oameni pentru a crea o capodopera. Video-ul este tragic si ciudat si spune povestea de dragoste dintre doua manechine dintr-un muzeu.

daft-punk-fun-facts10

Daft Punk revine cu un nou clip, la piesa „Instant Crush”, o colaborare cu Julian Casablancas, iar clipul este considerat de critici ca fiind uimitor prin faptul ca spune o poveste de dragoste dintre doua manechine neinsufletite.

Cele doua manechine, un soldat si o tanara atragatoare, sunt expuse in muzeu unul in fata celuilalt, iar intre ei este dragoste la prima vedere. Relatia lor dureaza atata vreme cat expozitia este deschisa publicului, iar apoi soldatul este luat si pus intr-un depozit. In ultimele secunde ale clipului cele doua manechine se reunesc, iar sfarsitul lor este tragic si totodata atat de frumos.

Noul clip Daft Punk este regizat de Warren Fu si este al treilea extras pe single de pe albumul „Random Access Memories” dupa „Get Lucky” si „Loose Yourself to Dance”.

Scrie un comentariu