Stiri Interne

Loredana, dezvaluiri de senzatie la D-Paparazzi! Isi doreste inca un copil!

Scris de Administrator

Adelina Pestritu aduce si duminca aceasta cele mai fierbinti stiri mondene, intr-o noua editie a emisiunii “D-Paparazzi” la Kanal D. Emisiunea poate fi urmarita incepand cu ora 21:30, iar subiectele sunt unele ce nu trebuiesc ratate: o multime de exclusivitati si dezvaluiri incendiare ale vedetelor autohtone. Spre exemplu, Loredana marturiseste pentru prima oara ca viseaza sa devina pentru a doua oara mamica…

adelina-pestritu-loredana

Ca in fiecare saptamana, Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii de duminica seara, “D-Paparazzi”, va invita sa vizionati, de acum incepand cu ora 21:30, la Kanal D, cele mai fierbinte exclusivitati mondene. Si in aceasta saptamana, vedetele vor fi cele care vor da tonul dezvaluirilor incendiare.

Prima pe lista este Loredana Groza. Artista a dezvaluit intr-un interviu acordat reporterilor emisiunii “D-Paparazzi” ca isi doreste sa retraiasca experienta aducerii pe lume a unui copil.

“Mi-as dori inca un copil! Este cel mai minunat, dar si cel mai greu, sa fii mama. Aceasta postura constituie ‘examenul suprem’ al unei femei, asa ca acum dupa ce am mai invatat cate ceva, sunt mai pregatita decat atunci cand am adus-o pe lume pe Elena”, a spus Loredana Groza.

adelina-pestritu-d-paparazzi

Nu ratati, incepand cu ora 21.30, emisiunea “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D.

Scrie un comentariu