Stiri Interne

De duminca, “D-Paparazzi” ofera o portie mai mare si mai savuroasa de mondenitati!

Scris de Administrator

Incepand de duminica, 2 martie, emisiunea “D – Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu la Kanal D, revine cu o portie mai mare de mondenitati si mai multe surprize. Emisiunea isi schimba intervalul de difuzare astfel ca, incepand cu orele 20.00, timp de o ora, telespectatorii Kanal D intra in lumea glamour a celebritatilor autohtone.

adelina-pestritu

Emisiunea “D – Paparazzi”, pe care Adelina Pestritu o prezinta la Kanal D, revine duminica aceasta sub o alta forma si la o alta ora. Mai exact, incepand cu orele 20:00, telespectatorii au posibilitatea ca, pret de o ora, sa patrunda in lumea fascinanta si stralucitoare a celebritatilor autohtone, dar si sa afle cateva dintre cele mai recente “nazbatii” ale starurilor de la Hollywood.

Astfel, in editia de duminica, Ozana Barabancea dezvaluie ca prefera parfumurile mai speciale si ca, atunci cand si le achizitioneaza, tine cont si de numele acestora.

“Imi plac parfumurile gurmande! Imi place foarte mult vanilia combinata cu scortisoara, piper. (…) imi plac parfumurile care au titluri motivationale”, a spus Ozana.

Mai mult, cum nimeni nu uita emotiile primei intalniri, si vedetele au spus reporterilor emisiunii “D-Paparazzi” ca isi aduc aminte exact unde si-au dat prima intalnire si cum a decurs aceasta.

Smiley, un burlac ravnit, a povestit ca prima intalnire a descurs destul de timid, cu pasi marunti, dar siguri.

“Pe maidan am scos-o prima oara! Eram in clasa a V a. A durat ceva pana la prima strangere de mana (…) sarutul a venit mai tarziu”, a spus Smiley.

adelina-pestritu1

Nu ratati duminica, 2 martie, o noua editie “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu de la orele 20:00, la Kanal D!

Scrie un comentariu