News

Cynthia Nixon („Sex and The City”) s-a casatorit cu partenera ei, Christine Marinoni!

Scris de Christian Stan

Cynthia Nixon, actrita care a devenit celebra prin rolul Mirandei din „Sex and The City” s-a casatorit ieri, la New York, cu partenera ei Christine Marononi. Casatoria vine dupa sapte ani de realtie, insa Cynthia nu a fost mereu lesbiana. Aceasta a fost casatorita, inainte, vreme de 15 ani cu un fotograf.

Cynthia Nixon si Christine Marinoni s-au casatorit, ieri, la New York, stat care recunoaste acum casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

Actrita in varsta de 46 de ani a purtat o rochie Carolina Herrera, facuta la comanda, iar publicistul ei a confirmat casatoria pentru revista People.

Cele doua femei au impreuna un copil, Max Elington Nixon-Marinoni, pe care Christine l-a nascut anul trecut. Detalii privind identitatea tatalui nu au fost facute publice.

Cynthia Nixon nu a fost dintotdeauna lesbiana. Relatia ei cu Christine a inceput in anul 2005, la doi ani distanta de divortul de fotograful Danny Mozes. Cynthia si Danny au avut un mariaj de 15 ani si au impreuna doi copii: Samantha (16 ani) si Charles (10 ani).

Scrie un comentariu