News

Cynthia Nixon socheaza: “Nu imi doresc sa joc in Sex and the city 3!”

Scris de Administrator

Fanii fenomenului “Sex and The City” care mai sperau inca la realizarea celui de-al treilea lung metraj cu acelasi nume vor fi probabil dezamagiti sa afle ca Cynthia Nixon, cea care da viata personajului Miranda, nu isi doreste acest lucru.

Cynthia Nixon, actrita care in fenomenul “Sex and The City” o interpreteaza pe Miranda, spune ca nu este interesata de realizarea unui al treilea film.

Intrebata fiind de “The Hollywood Reporter” daca spera la realizarea celui de-al treilea film din seria “Sex and The City”, Cynthia spune:

“Nu, nu. Cred ca a fost o calatorie minunata, dar acum a venit vremea sa ne detasam”.

HBO a difuzat intre anii 1998 si 2004 serialul “Sex and The City” care s-a bucurat de un real succes, astfel ca in 2008 s-a lansat primul film de lung metraj, continuare a serialului. Filmul a avut incasari de 153 de milioane de dolari.

Partea a doua a filmului, lansata in 2012, a reusit sa obtina incasari de doar 95.3 milioane de dolari. Criticii si fanii au fost oarecum dezamagiti de acest al doilea film “Sex and The City”, a care actiune s-a desfasurat in Abu Dhabi.

Acum, Cynthia Nixon ii dezamageste pe toti cei care isi doreau sa vada si o a treia parte a filmului. Nici Chris Noth nu pare sa fie prea dornic sa reintre in pielea carismaticului Mr. Big, el declarand ca “nu vede ‘Sex and The City 3’ ca ceva realizabil”.

“Nu sunt dezamagit daca acest film nu se va realiza vreodata. Imi este dor de inceputurile acestui fenomen, inainte ca ‘Sex and The City’ sa devina un circ de atentie, ceva iconic”, a mai declara Chris Noth.

Pe de alta parte, Sarah Jessica Parker, care nu doar ca joaca in aceasta franciza, dar ii este si producator, si-a exprimat adesea dorinta de a realiza si un al treilea film, spunand chiar ca are scenariul in minte.

Atunci cand SJP a fost intrebata anul trecut daca vede vreo sansa pentru realizarea unei noi parti “Sex and The City”, ea a spus:

“Este. Stiu si care va fi povestea. Este o poveste micuta, insa sunt de parere ca ar trebui spusa. Intrebarea este, daca a venit vremea sa o spunem…”

Intre timp, Kristin Davis (Charlotte) pare optimista in privinta aparitiei unui nou film.

„Sunt intotdeauna increzatoare si cred ca mai este o poveste de spus fiindca astea sunt vietile acestor femei asa ca de ce nu ar mai exista un nou capitol. Nu stiu insa cu siguranta daca se va intampla…”

Kim Catrall (Samantha) a delarat anul trecut ca nu ar fi suparata daca „Sex and The City 3” nu s-ar mai face, insa este deschisa propunerilor.

„Simt ca m-am detasat. Orice s-ar intampla cu aceste personaje… Mi-as dori sa le retraiesc vietile. Este ca un soi de reuniune. Este ca si cum te-ai intoarce acasa. Treisprezece ani din viata ta? Este un timp indelungat pentru a fi asociat cu un show si un personaj. O familie. Daca se va intampla, ar fi frumos. Dar daca nu… a fost o experienta extraordinara”.

Pentru moment, fanii trebuie sa se multumeasca cu „The Carrie Diaries”, serial ce o va avea in rolul principal pe Anna Sophia Robb.

Scrie un comentariu