News Stiri externe

Cele mai HOT cupluri de la Met Gala 2017!

Scris de Christian Stan

Pentru unele vedetele, Met Gala a fost prilejul perfect pentru a defila in fata fotografilor cu noile relatii. Selena Gomez si The Weeknd, Jennifer Lopez si A-Rod se numara printre cuplurile care si-au facut debutul pe covorul crem-albastru al evenimentului.

Cu toate ca formeaza un cuplu de mai bine de jumatate de an, Selena Gomez si The Weeknd nu au aparut pana aseara impreuna pe covorul rosu. Minunea s-a intamplat aseara la Met Gala, acolo unde a fost prezenta si fosta iubita a cantaretului, modelul Bela Hadid.

Tot la categoria „iubire la debut” s-a aflat si Jennifer Lopez, care a aratat superb intr-o rochie albastra Valentino. Accesoriul cel mai de pret al lui J.Lo a fost insa A-Rod, fostul jucator de baseball american, cu care diva formeaza un cuplu de cateva luni.

Un cuplu frumos formeaza de ani buni Tom Brady si Giselle Bundchen, care s-au numarat insa printre organizatorii galei din acest an.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu