ADPM Coffee Break Stiri externe

Cupluri de vedete care demonstreaza ca dragostea rezista in timp, chiar si la Hollywood! Iata secretele lor

Scris de Administrator

De la Will Smith si Jada Pinkett-Smith, sau Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker, si pana la Meryl Streep si Don Gummer, ori Hugh Jackman si Debora-Lee Furness, iata secretele celebritatilor ale caror povesti de iubire au trecut demult testul timpului.

cupluri-vedete

Suntem in luna iubirii, si, intr-o societate in care relatiile par sa nu mai reziste in timp, iata ca unele celebritati par sa ne demonstreze contrariul. Va prezentam cateva cupluri de vedete care demonstreaza ca dragostea dureaza, chiar si la Hollywood, dar si secretele casniciilor fericite pe care le au!

cupluri-vedete1

Tom Hanks si Rita Wilson

Sunt casatoriti deja de 26 de ani, din aprilie 1988. Tom Hanks spune mereu ca isi iubeste foarte mult sotia si ca singurul subiect pe care se cearta uneori este „cine pe cine iubeste mai mult”.

cupluri-vedete2

Kyra Sedgwick si Kevin Bacon

Si-au jurat iubire vesnica in luna septembrie a anului 1988. Dupa 26 de ani de casnicie, spun ca secretul unui mariaj fericit este „sa nu accepti sfaturi in dragoste de la vedete”.

cupluri-vedete3

Tracy Pollan si Michael J. Fox

Si ei sunt sot si sotie tot din anul 1988, iar actorul a dezvaluit ca echilibrul este secretul relatiei frumoase dintre ei.

„Eu sunt optimist. Sunt faimos pentru gandirea mea pozitiva si ma astept mereu la ce e mai bun. Tracy este realista, putin pesimista si putin ipohondra”, spune el.

cupluri-vedete4

Will Smith si Jada Pinkett-Smith

S-au casatorit in decembrie 1997, iar focul iubirii dintre ei arde la fel ca la inceput.

„Ador ca Will se uita la mine si imi spune ca arat minunat, cand omul care imi e sot de aproape 20 de ani nu-si poate lua ochii de la mine. E extraordinar”, a declarat Jada.

cupluri-vedete5

Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker

Au devenit o familie in mai 1997 si sunt extrem de fericiti. Secretul relatiei lor? Faptul ca sunt cei mai buni prieteni inainte de toate si vorbesc despre absolut orice.

cupluri-vedete6

Meryl Streep si Don Gummer

Au pasit impreuna in fata altarului in septembrie 1978. Comunicarea este si secretul relatiei lor.

„Trebuie sa asculti problemele omului de langa tine, sugestiile si sfaturile lui. Si sa accepti faptul ca nu ai intotdeauna dreptate. Comunicarea este cheia unui mariaj de succes, oricat ar suna asta a cliseu”, a spus Meryl Streep.

cupluri-vedete7

Harry Hamlin si Lisa Rinna

Sunt o familie din mai 1997 si spun ca viata sexuala extrem de activa si foarte picanta este secretul fericirii lor.

cupluri-vedete8

Hugh Jackman si Debora-Lee Furness

Sunt casatoriti inca din aprilie 1996 si se iubesc mai mult pe an ce trece, dupa cum ei insisi au dezvaluit in mai multe interviuri.

cupluri-vedete9

Julia-Louis Dreyfus si Brad Hall

S-au cunoscut pe bancile facultatii, iar in iunie 1987 au facut pasul cel mare. Actrita a dezvaluit faptul ca a stiut imediat ca Brad Hall este sufletul ei pereche.

cupluri-vedete10

Christine Taylor si Ben Stiller

Sunt casatoriti de aproape 15 ani si spun ca relatia lor s-a dezvoltat frumos. A fost mai intai prietenie, iar usor-usor si-au dat seama ca se iubesc cu adevarat.

cupluri-vedete11

Faith Hill si Tim McGraw

Sunt sot si sotie din octombrie 1996. Spun ca, intr-o relatie, e bine sa stii sa taci atunci cand tacerea poate da un raspuns mai bun decat orice cuvant, sa oferi, dar sa si primesti, si, nu in ultimul rand, sa nu dai niciodata ultimatumuri.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu