Stiri Interne

Cuplul gay de la Pro TV a spart audientele

Scris de Alexandru Manea

Cuplul gay din cadrul emisiunii „Patru nunti si o provocare” a atras interesul telespectatorilor, astfel ca Pro TV a fost lider de audienta. Practic, un sfert din cei care se uitau la televizor au ales sa urmareasca nunta celor doi parteneri.

patru-nunti-si-o-provocare-gay-3

Emisiunea „Patru nunti si o provocare” de la Pro TV a starnit un val de critici pe forumuri online, multi romani considerand indecent faptul ca se prezinta, la o ora de maxima audienta, povestea de iubire a doi homosexuali ce isi doresc sa se casatoreasca.

patru-nunti-si-o-provocare-gay

 

Formatul TV a reprezentat un pas riscant pentru Pro TV, tinand cont de mentalitatea inca rigida a publicului roman vizavi de acest subiect. Dar, asa cum suna si unul din primele sloganuri promovate de Pro TV in anii 90, „risti si castigi”, statia TV a mizat pe risc si nu s-a trezit in fruntea audientelor.

patru-nunti-si-o-provocare-gay-2

La nivel national, peste un milion si jumatate de romani s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea Patru nunti si o provocare, iar la nivel urban, 850.000 de mii. Nunta cuplului gay a atras astfel un sfert din totalul celor care se uitau in acea seara la televizor.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu