Stiri externe

Cum vor petrece Crăciunul Prințul William și Kate Middleton

Scris de Ana Kozma

A mai rămas mai puțin de o lună până la Sărbătorile de iarnă, iar mulți se întreabă cum se desfășoară acestea în Familia Regală a Marii Britanii. Iată cum vor petrece Crăciunul Prințul William și Kate Middleton.

Cum vor petrece Crăciunul Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton obișnuiesc an de an să sărbătorească Crăciunul la Sandringham, alături de Regina Elisabeta. Este o sărbătoare formală, așa că Ducii de Cambridge organizează și o petrecere obișnuită pentru copiii lor.

Conform experților regali, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor avea anul acesta trei brazi de Crăciun.

„Va fi Crăciunul petrecut de Ducii de Cambridge alături de copii lor, ceremonia formală de la Sandringham și apoi o vizită la părinții lui Kate”, spun experții pentru presa internațională.

Se pare că William și Kate vor să își crească copiii cu modestie. De aceea, nu îi răsfață cu cadouri exclusiviste. Preferă să le dăruiască celor mici jucării obișnuite la care ar putea avea acces și orice alți copii.

Prințul William și Kate Middleton vor fi invitați de onoare la ceremonia de la Sandrigham. Asta bineînțeles dacă pandemia nu va face imposibilă organizarea acestei festivități.

Familia Regală 2.0! Prințul William și Ducesa Kate au canal YouTube!

Scrie un comentariu