2 Principale Star Radar

Cum vor arata nuntile in 2014? Poti afla vineri si sambata la Pronovias!

Scris de Alexandru Manea

Tendintele pentru 2014 in materie de rochii de mireasa, de cocktail, dar si in ce priveste stilul de machiaj si hairstyle vor fi dezvaluite vineri si sambata in cadrul unui eveniment dedicat publicului la showroom-ul Pronovias din centrul Bucurestiului.

Pronovias 2014

Anul 2014 se anunta plin de noutati in privinta modului in care vor arata nuntile in Romania. Specialistii Pronovias, brandul de rochii de mireasa numarul 1 in lume, vor prezenta vineri si sambata, de la 10:30 la 20:00, la showroom-ul Pronovias (Calea Victoriei 44-46, Bucuresti), tendintele pe 2014 in ceea ce priveste stilul rochiilor de mireasa dar si al celor de cocktail ce vor fi in voga anul viitor.

In plus, de la specialistii in make-up si hairstyle prezenti la eveniment, vom putea descoperi ce tipologii de machiaj si coafura sunt recomandate in functie de modelul de rochie ales.

pronovias-wedding1

pronovias-2014-1

Mai mult, in cadrul celor doua zile ale evenimentului, invitatii vor afla si cum vor arata nuntile in trend, direct de la organizatorii unor astfel de evenimente.

Odata ajunsi la eveniment, vizitatorii vor beneficia de 10% discount la noua colectie Pronovias 2014 de rochii de mireasa, de pana la 60% la colectiile precedente si de 10% la rochiile de cocktail pentru insotitoarele celor care isi vor achizitiona rochia de mireasa.

Parteneri: MIKO BEAUTY CENTERS, IOANA SUCU organizator evenimente si Zexe Restaurant & Cofetarie.

Scrie un comentariu