ADPM Cool Stiri externe

Cum vor arata avioanele dupa Pandemie! Iata cum vom putea calatori din nou!

Scris de Ana Kozma

Zborul cu avionul pare acum, pe timp de izolare si distantare sociala, un simplu vis frumos. Iata insa cum ar putea arata avioanele post pandemia COVID-19!

Cum vor arata avioanele dupa Pandemie! Iata cum vom putea calatori din nou!

Asa ar putea arata clasa economica a avioanelor dupa pandemia de COVID-19! Inspirat de zeul roman protector al Romei, scaunul Janus pare sa fie viitorul in materie de zboruri cu avionul.

Acest design ar putea reprezenta noua norma in industria aeriana. O norma care sa permita pasagerilor un anumit grad de izolare si distantare in timp ce stau unul langa celalalt.

Primul concept al scaunului Janus, realizat de Aviointeriors, inverseaza pur si simplu pozitia scaunului central. De asemenea, separa toti cei trei pasageri cu un scut din material transparent.

Acesta reprezinta o bariera de protectie pentru toata lumea. Ofera fiecarui pasager spatiul sau personal, izolat de toti ceilalti. Este fabricat folosind materiale usor de igienizat si sigure, cu optiunea de a personaliza partea transparenta.

Scaunul a fost numit dupa zeul roman al inceputurilor, tranzitiilor, timpului, dualitatii si sfarsitului. Zeul care aveau doua fete, ceea ce insemna ca poate privi atat spre viitor, cat si spre trecut.

Ce avioane private au vedetele

Scrie un comentariu