Stiri Interne

Cum va sarbatori Pro TV 20 de ani de la lansare

Scris de Alexandru Manea

Anul acesta, PRO TV sarbatoreste 20 de ani de la lansare. Din aceasta seara si pana pe 1 decembrie, inclusiv, va fi transmis un program special care combina divertismentul, actiunea si spiritul romanesc traditional.

pro-tv-20-ani

In aceasta seara, va fi difuzata prima editie LIVE Vocea Romaniei. In timpul show-ului, cei de acasa care comenteaza pe Twitter #vocearomaniei au sansa sa castige concursul Fii VIP la Vocea Romaniei! si o experienta de neuitat la finala show-ului.

Sambata si duminica seara se vor transmite doua filme de box office: Avatar si 007: Coordonata Skyfall.

Luni, 30 noiembrie, va fi o editie speciala MasterChef! Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean vor gusta din preparate gatite dupa retete vechi romanesti, iar concurentii vor invarti ruleta romaneasca, care va decide regiunea istorica din care ei trebuie sa gateasca un preparat specific.

Program special pentru 1 decembrie

Ziua de 1 decembrie va incepe cu o editie speciala Stirile PRO TV. De la ora 13:00, urmeaza o editie speciala a emisiunii „Ce spun romanii”, in care echipele „Ferma Vedetelor” si „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” se vor lupta sa castige o suma cat mai mare de bani, pe care o vor dona catre o cauza sociala.

La ora 14:00, va fi transmis filmul „Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului”, iar editia speciala La Maruta, care va incepe la 16:15, vine cu o confruntare de zile mari intre munteni, moldoveni si ardeleni!

Stirile PRO TV se intorc la ora 19:00, iar de la 20:30, „Vocea Romaniei” va rasuna in toata tara, intr-o editie speciala pentru Ziua Nationala a Romaniei si a PRO TV.

Scrie un comentariu