ADPM Cool

Cum va arata iPhone 7

Scris de Alexandru Manea

Noul iPhone 7 urmeaza sa fie prezentat publicului in luna septembrie a acestui an. Pe internet au aparut deja informatii si fotografii neoficiale cu mult-asteptatul telefon. Iata cum ar arata noul model de la Apple.

iphone-7-4

Noul iPhone 7 urmeaza sa fie prezentat oficial publicului in cadrul evenimentului ce va avea loc in luna septembrie. Ca in fiecare an, cu cateva luni inainte de lansare, apar pe internet o serie de informatii si de fotografii neoficiale despre cum ar arata noul model, desi reprezentantii Apple nu divulga niciodata detalii inainte de marea lansare.

iphone-7-3 copy

Astfel, din surse neoficiale, aflam ca iPhone 7 va semana in mare parte cu predecesorul sau, iPhone 6s, doar ca nu va mai avea dungile orizontale pe capacul din spate, destinate antenelor. Desi la nivel de design nu vor fi mari schimbari, noutatile vin in privinta puterii procesorului, mai mare, si a calitatii camerei foto. Mai exact, va avea doua lentile si o procesare a imaginii care il va aduce mai aproape de performanta aparatelor foto DSLR.

iphone-7

Apoi, sistemul Force Touch va fi imbunatatit, iar, poate cea mai radicala schimbare, desi neconfirmata, este ca se va renunta la mufa clasica a castilor. Acestea vor avea mufa Lightning, precum cea de la incarcator. Acest lucru inseamna ca nu vom putea folosi alte casti decat cele oferite de Apple. Cel putin, pana nu apar pe piata modele independente de acest tip.

Scrie un comentariu