2 Principale Stiri Interne

Cum va ajunge Andreea Marin pe trei posturi TV in acelasi timp

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a reusit performanta de a fi difuzata pe trei posturi TV in aceeasi perioada. In afara emisiunii sale „Pretuieste Viata” de la TVR, ce va debuta pe 20 octombrie, vedeta va gusta preparatele TopChef de la Antena 1 si este parte a emisiunii „Mi-s de la tara” de la Prima TV.

andreea-marin-tv

Pe 20 octombrie, Andreea Marin va reveni la TVR cu o super-productie, „Pretuieste Viata”, un show live de trei ore, difuzat in fiecare duminica seara, in care povestile oamenilor de succes se vor impleti cu momente de divertisment de calitate.

„Pretuieste Viata” este tipul de show live cu care Andreea Marin a cunoscut succesul fulminant in anii 2000, gratie atunci emisiunii „Surprize, Surprize”.

In aceasta toamna, insa, in paralel cu mega-productia de la TVR, Andreea Marin va fi prezenta si pe alte posturi TV, Antena 1 si Prima TV. La primul, va fi invitat special al emisiunii „Top Chef”  unde va gusta si va evolua preparatele concurentilor, iar la al doilea va fi parte a emisiunii „Mi-s de la tara”, in cautarea frumusetilor din zona rurala.

Cum este posibil acest lucru, tinand cont ca Andreea are contract acum cu TVR? Simplu. Filmarile pentru „Top Chef” si „Mi-s de la tara” au avut loc in timpul verii, pe cand inca nu definitivase colaborarea cu televiziunea publica.

Scrie un comentariu