Stiri Interne Style Judgement

Cum umbla imbracata Alexandra Stan prin Japonia

Scris de Administrator

Pentru ca muzica ei este extrem de apreciata acolo, Alexandra Stan a plecat din nou intr-un turneu prin Japonia. Iata cu ce tinute inedite ii impresioneaza pe Japonezi, chiar si atunci cand nu este pe scena!

alexandra-stan-japonia

Alexandra Stan se bucura de un foarte mare succes in Japonia, tara in care de altfel se si afla perioada aceasta. Artista sustine concerte in Tokyo, Osaka si Nagoya, iar fanii japonezi se bucura din plin de prezenta ei acolo.

Si se pare ca Alexandra Stan nu ii impresioneaza pe japonezi doar cu muzica ei, ci si cu tinutele cool pe care le afiseaza, chiar si atunci cand nu este pe scena.

Alexandra a postat, pe pagina ei de Instagram, cateva fotografii facute in Japonia, imagini in care afiseaza outfit-uri foarte interesante.

alexandra-stan-japonia1

Iat-o aici purtand o rochie supradimensionata, alba, cu un unicorn roz imprimat. Si geanta cu care si-a accesorizat tinuta este la fel de inedita.

alexandra-stan-japonia2

De data aceasta, Alexandra Stan poarta o salopeta cu fermoare aplicate, tinuta accesorizata cu o pereche de cercei foarte mari.

alexandra-stan-japonia3

In alta fotografie, artista apare purtand o tinuta de inspiratie military.

Scrie un comentariu