Stiri Interne

Cum a trecut Dani Otil peste despartirea de Mihaela Radulescu

Scris de Administrator

Mihaela Radulescu si Dani Otil si-au confirmat public despartirea la finele anului trecut, iar acum ea se iubeste deja cu un alt barbat, parasutistul austriac Felix Baumgartner. Iata insa cum a trecut Dani peste aceasta separare!

otil-raduleasca

Mihaela Radulescu si Dani Otil au format multa vreme un cuplu, asta cu toate ca nu multi erau aceia care au dat sanse relatiei lor la inceput. Si-au trait povestea discret, departe de ochii curiosilor, preferand mereu sa nu vorbeasca public despre relatia lor. Iata insa ca cei doi s-au despartit, lucru pe care chiar ei l-au confirmat la finele anului trecut.

dani-otil-mihaela-radulescu-vacanta-noi-iubiti

Daca Mihaela traieste deja o poveste de dragoste alaturi de un alt barbat, parasutistul austriac Felix Baumgartner, despre viata amoroasa a lui Dani s-au facut speculatii, dar nu se stie nimic in mod clar. Iata insa cum a trecut matinalul Antenei 1 peste aceasta despartire si cat de mult l-a afectat.

mihaela-radulescu-dani-otil1

„As vrea sa nu dezvolt foarte mult cat de rau m-a afectat. Dar daca a parut ca nu m-a afectat inseamna ca sunt un bun profesionist. Sigur ca emisiunea e una sincera, in care oamenii isi pun pe tapet trairile, dar totusi, cand te duci la chirurg sa-ti rezolve genunchiul, sper ca nu te intereseza daca s-a despartit recent de prietena lui. Iar daca se vede, cred ca tu, ca pacient, ai fi disperat. Nimeni n-ar vrea sa-mi tremure mana pe bisturiu. Mana mea e inca stabila”, a povestit Dani Otil pentru revista OK!

Scrie un comentariu