ADPM Beauty Lifestyle News Video

Cum te poti transforma in papusa Barbie in doar cateva minute

Scris de Alexandru Manea

Pasiunea pentru papusile Barbie nu dispare odata cu maturitatea in unele cazuri. Internetul este plin de tinere care isi doresc sa se transforme in papusi vii. Unele recurg la zeci de operatii estetice si ajung sa fie mutilate pana la urma. O tanara din America demonstreaza insa ca nu e nevoie decat de lentile de contact, produse bune de machiaj si putin talent.

[youtube width=”640″ height=”460″]https://www.youtube.com/watch?v=h7UDy4oaO9k[/youtube]

Kandee Johnson este foarte cunoscuta in Statele Unite ale Americii pentru tutorialele sale de makeup care te pot transforma in totalitate. Desi este mama a patru copii, Kandee arata senzational si se trasnforma usor fie in Angelina Jolie, Lana Del Ray sau Kylie Jenner. transformari-machiaj1

Kandee este makeup artist de profesie, dar pe Youtube este o adevarata vedeta, cu peste trei milioane de oameni din toata lumea care o urmaresc. Aceasta studiaza cu mare atentie trasaturile fetei su incearca sa explice intreg procedeul pe intelesul tuturor.

transformari-machiaj10

Odata cu faima de pe internet, au venit si contractele pentru sume enorme. Mai multi producatori de film o cer special pe platourile de filmare, fiind impresionati de talentul ei.

Scrie un comentariu