Style Radar

Cum te imbraci de Valentine’s Day?

Scris de Sorin Dutoiu

Se apropie Valentine’s Day, sarbatoarea universala si comerciala a iubirii. In cazul in care o sarbatoresti, iata cateva idei de cum sa te imbraci in acea zi speciala. Idei de la fashion bloggeri ce au participat la festivalurile de moda anterioare.

Daca inca nu stii cum sa te imbraci de Valentine’s Day, sarbatoarea universala a iubirii, ce va avea loc pe 14 februarie, poate imaginile urmatoare iti vor fi de folos. Indiferent ca mergi la cina, la birou sau ai o zi libera in care sa te plimbi, cu partenerul, prin oras, poti purta rosu, roz sau maroniu-visiniu.

Iata doar cateva idei de outifuri, dintre cele mai interesante, pe care celebrul fotograf de streetstyle, Diego Zuko, le-a realizat la festivalurile de moda recente, surprinzand in fotografii fashionistele care si-au facut aparitia la evenimente, purtand haine surprinzatoare.

haine-valentines-day-1

haine-valentines-day-2

haine-valentines-day-3

haine-valentines-day-4

haine-valentines-day-5

haine-valentines-day-6

haine-valentines-day-7

haine-valentines-day-8

haine-valentines-day-9

haine-valentines-day-10

haine-valentines-day-11

haine-valentines-day-12

haine-valentines-day-13

haine-valentines-day-14

 

 

PARIS, FRANCE - MARCH 08: Store owner and fashion blogger Golestaneh wears a Celine coat, Zara top and shoes, Fall Winter Spring Summer trousers, Chloe bag and Ray Ban sunglasses on day 6 of Paris Collections: Women on March 08, 2015 in Paris, France. (Photo by Kirstin Sinclair/Getty Images)

haine-valentines-day-16

haine-valentines-day-17

haine-valentines-day-18

haine-valentines-day-19

haine-valentines-day-20

In cazul in care vrei sa porti ceva cu adevarat elegant si special, in nuanta rosie, poti apela, cu siguranta ca faci o alegere reusita, la costumele si piesele elegante de la Styland.

styland-18

styland-17

styland-22

alice-peneaca-styland-3

alice-peneaca-styland-5

styland

STYLAND-10

STYLAND-11

Ana-Morodan-Styland-1

Le poti cumpara online pe www.styland.ro sau din showroom-ul de pe Str. Chopin 34, Bucuresti.

Scrie un comentariu