News Stiri externe

Jessica Simpson a slabit 45 de kilograme dupa a treia sarcina fara a merge la sala!

Scris de Sorin Dutoiu

Jessica Simpson face valuri din nou si dupa a treia sarcina. Cantareata, care dupa fiecare sarcina se ingrasa cu mai bine de 40 de kilograme, a reusit sa ajunga din nou la silueta de invidiat. De data aceasta, Jessica a slabit 40 de kilograme in doar 6 luni fara insa a claca in sala de fitness.

Jessica Simpson in Decembrie 2018

Jessica Simpson a reusit sa slabeasca din nou in jur de 45 de kilograme, de aceasta data dupa a treia sarcina. Este cunoscut deja faptul ca Jessica se ingrasa excesiv in timpul sarcinilor, cantareata suferind de o afectiune care o face sa retina foarte multa apa in corp in timpul celor 9 luni de sarcina.

Jessica Simpson in Septembrie 2019

 

Daca dupa a treia sarcina aceasta cantarea nu mai putin de 110 kilograme, iar acum a ajuns a reusit sa scada sub 70 de kilograme in mai putin de 6 luni. Totul fara a merge la sala.

De „vina” pentru aceasta performanta este antrenorul personal Harley Pasternak, pe care Jessica l-a sunat la cateva zile dupa ce a nascut-o pe fiica ei, Birdie Mae.

 

„Am ajutat-o sa slabeasca dupa fiecare sarcina, insa de aceasta data totul a fost mai greu pentru ca ajuns sa cantareasca 110 kilograme dupa nastere. Mai mult, Jessica a fost insarcinata de trei ori in ultima decada, s-a ingrasat foarte mult si a slabit dupa fiecare nastere, asa ca provocarea acum a fost mult mai mare”, declara antrenorul

„Prima sarcina a fost ca Jessica sa faca cel putin 6000 de pasi pe zi, asta in primele saptamani. Apoi sarcina s-a dublat si Jessica a trebuit sa ajunga la 12.000 de pasi pe zi.

The first task was easy for Simpson, who loves walking because “it’s a social thing that she can do with her kids,” Pasternak says. He had her start with 6,000 steps a day for the first few weeks, and then slowly build back up to her usual 12,000. In plus, a trecut pe un regim ce presupunea trei mese pe zi si doua gustari, fiecare alcatuita din proteine, fibre si grasimi. A venit si la sala, catre 45 de minute de trei ori pe saptamana, insa eu cred ca cel mai mult conteaza ce faci in viata de zi cu zi. I-am schimbat regimul de viata complet, iar acest lucru a dat rezultate”, mai declara Harley Pasternak.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu