News Stiri externe

Cum si-a surprins Britney Spears noul iubit de ziua lui!

Scris de Administrator

Desi nu sunt de mult timp impreuna, Britney Spears si noul ei iubit, Sam Asghari, par sa se inteleaga de minune, iar blonda cantareata nu a ezitat sa-i pregateasca acestuia o surpriza cu prilejul zilei de nastere.

Britney Spears si-a surprins iubitul pregatindu-i un tort cu fructe pe care era scris “La multi ani, Hesam”, numele lui “real”, facand totul public pe retelele de socializare. Sarbatoritul a fost placut surprins de desertul pregatit si a postat si el o poza cu tortul cu descrierea “Imi spune pe numele real”, adaugand la final un emoticon cu ochii in forma de inimi.

Cei doi indragostiti si-au petrecut ziua impreuna, mergand intr-o drumetie, profitand de vremea frumoasa de la Los Angeles.

Britney si Sam s-au intalnit pe platourile de filmare a videoclipului “Slumber Party”, el fiind ales sa joace rolul barbatului pe care Printesa Muzicii Pop incerca sa il cucereasca. Brit a marturisit intr-un interviu la radio in luna ianuarie ca a purtat cateva conversatii comune cu modelul in timpul filmarilor si ca au schimbat numerele de telefon. Abia in urma cu cinci luni a gasit Britney numarul lui in geanta, a inceput sa-i scrie, iar de aici pana la o relatie de amor nu a mai fost decat un singur pas.

Scrie un comentariu