News Stiri externe

Cum si-au salvat Kim Kardashian si Kanye West vila de 60 de milioane de dolari de la incendiu!

Scris de Christian Stan

Incendiul din California este cel mai grav din regiune din ultimii 100 de ani, iar peste 7000 de case au ars din temelii si peste 250.000 de persoane au fost evacuate. Vila de 60 de milioane de dolari a lui Kim Kardashian si Kanye West se afla in fata focului, insa a fost salvata ca prin minune de o echipa de pompieri privati.

Banii vorbesc, iar Kim Kardashian si Kanye West nu au facut economii atunci cand si-au angajat o firma privata de pompieri pentru a-si salva vila in valoare de 60 de milioane de dolari.

Flacarile au ajuns la doar cativa metri distanta de vila lor, situata chiar in varful unui deal, iar daca nu ar fi existat o echipa privata de pompieri sa stinga focul, atunci proprietatea ar fi fost distrusa. Mai mult, focul s-ar fi extins si in imprejurimi, astfel ca celebrul cuplu a devenit acum favoritul vecinilor, care au declarat ca sunt recunoascatori pentru initiativa lor de a angaja o firma privata de pompieri.

Se estimeaza ca firma privata de pompieri a incasat aproape jumatate de milion de dolari pentru efortul depus.

Nu la fel de norocosi in zona au fost Miley Cyrus, Gerard Butler si Caitlyn Jenner, ale caror case in valoare de milioane de dolari au fost distruse de incendiu.

Scrie un comentariu